blank
blank

Politika zasebnosti

Podjetje Octanorm Adria d.o.o. je predano varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti. Ta politika o varstvu osebnih podatkov opisuje politiko in postopke podjetja Octanorm Adria d.o.o. pri zbiranju, uporabi in razkrivanju vaših podatkov, katere smo zbrali do sedaj in v bodoče, prek javno dostopnih virov na internetu, ter z vašo uporabo naših storitev, spletne strani in drugih oblik pogodbenega razmerja z vami.

Podjetje Octanorm Adria d.o.o. ne hrani enakih podatkov za vse osebe, to je odvisno od podatkov, ki ste nam jih posredovali. Spodaj so navedeni primeri podatkov, ki jih podjetje Octanorm Adria d.o.o. lahko hrani o vas, kateri podatki pa so dejansko shranjeni pa je odvisno od našega predhodnega sodelovanja in od tega kakšne podatke ste delili z nami. Za več specifičnih informacij o tem, katere podatke zbiramo, stopite v stik z nami na info@octanormadria.com

Katere podatke zbiramo o vas?

• Osnovne informacije: ime in priimek
• Kontaktni podatki: podjetje, kontaktno telefonsko številko, e-poštni naslov
• Komunikacija z nami: vsebina e-pošte v e-poštnem sporočilu shranjena v sistemih za pošiljanje e-pošte in CRM ter podatki, ki nam jih zaupate pri izpolnitvi obrazca na naši spletni strani

Obdobje hranjenja podatkov?

Vaše podatke bomo hranili dokler ne pride do preklica vašega soglasja ali zahteve po izbrisu. Po potrebi jih bomo uporabili za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, za reševanje sporov in za uveljavljanje naših sporazumov ter poslovnih potreb opredeljenih za vsak sklop podatkov. Ko podatkov ne potrebujemo več, jih izbrišemo iz sistemov zbiranja podatkov. Podatki lahko ostanejo le na elementih kot so morebitne pogodbe, izdani računi, tekoči projekti, projekti v arhivu in podobno, kjer zakonske zahteve zahtevajo od nas daljši čas hranjenja.

Kako zbiramo podatke?

Podatke smo zbrali v obdobju poslovanja podjetja Octanorm Adria d.o.o. Večina podatkov izhaja iz ene izmed oblik pogodbenega razmerja z vami. Podatke ste nam lahko posredovali tudi z izpolnitvijo obrazca na naši spletni strani ali pa ste nam jih zaupali preko telefona, elektronske pošte ali kako drugače. Lahko da smo informacije o vas zbrane do 25. maja 2018, zbrali tudi iz javno dostopnih virov na spletu, kot naprimer: Linkedin, Facebook, javno dostopne zbirke podatkov, spletna stran vašega podjetja in druge.

Kako uporabljamo vaše podatke?

V podjetju Octanorm Adria d.o.o. skrbimo, da so vaši podatki varni in se uporabljajo le za namene, s katerimi se strinjate in ste nam za to dali privoljenje. Podatki se uporabljajo za namene trženja, statistike in drugo. Natančneje, vaš e-poštni naslov lahko uporabljamo za pošiljanje obvestil povezanih z našimi proizvodi, storitvami, vključno z vsemi obvestili, ki jih zahteva zakonodaja.

Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

• kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti;
• kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;
• kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete.

Kako varujemo in s kom delimo vaše podatke?

Do vaših podatkov imajo dostop le pooblaščene osebe, ki tak dostop potrebujejo za opravljanje svojih nalog. Vaših podatkov ne delimo z nikomer, razen z našimi poslovnimi partnerji, z namenom, da lahko izpeljemo pogodbeno obveznost do vas.

Pridržujemo si pravico, da v celoti sodelujemo s katerim koli organom kazenskega pregona ali pravico do izpolnjevanja sodnega naloga, ki od nas zahteva, da razkrijemo identiteto ali druge podrobne podatke o uporabi katerega koli uporabnika naših spletnih mest ali storitev.

Vpeljali smo ustrezne varnostne ukrepe, da preprečimo, izgubo, uporabo, nepooblaščen dostop, spremembo ali razkritje vaših osebnih podatkov. Navedene osebe bodo vaše osebne podatke obdelovale v skladu z našimi navodili in so podvržene našim politikam varovanja osebnih podatkov.
V primeru kršitve bomo obvestili vas in pristojni organ, kadar nas k temu zavezuje zakon.

Kako lahko nadzorujete svoje podatke?

Če želite dostopati do podatkov, jih popraviti, izbrisati, omejiti podatke ali podati ugovor oz. uveljavljati pravice iz naslova GDPR, se obrnite na nas, saj v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov lahko zahtevate kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo o vas.

Pritožbe

Če po vašem mnenju nimamo pravice obdelovati vaših podatkov, vendar to kljub temu počnemo, lahko vložite pritožbo pri nadzornem organu. Nadzorni organ bo na podlagi vaše pritožbe raziskal, katere ukrepe je treba sprejeti. Če organ odloči, da je treba vzpostaviti nadzor, boste o tem obveščeni v treh mesecih. Če ne prejmete obvestila, se lahko za odgovor obrnete na sodišče.
Skladno z GDPR bo vaša zahteva obravnavana v 30 dneh od pridobitve vseh informacij, potrebnih za obravnavo vaše zahteve. V primeru zapletene zahteve se lahko to obdobje podaljša za največ dva meseca, o čemer vas bomo predhodno tudi obvestili.

Kako nas lahko kontaktirate?

Če imate kakršna koli vprašanja o naših praksah ali tej politiki varstva osebnih podatkov ali želite uveljavljati katero izmed pravic nam pošljite elektronsko sporočilo na info@octanormadria.com.

To politiko varstva osebnih podatkov lahko kadarkoli spremenimo. Vse spremembe ali posodobitve bodo učinkovite takoj po objavi na tej strani. Svetujemo vam, da to politiko varstva osebnih podatkov redno spremljate za morebitne spremembe. Po datumu veljavnosti lahko ugotovite ali so bile izvedene spremembe.

Ta politika varstva osebnih podatkov je bila posodobljena 1. septembra 2023.

stena bold c
Zidne konstrukcije
Modularni sustavi za inovativna rješenja
led bold
LED konstrukcije
Svjetlo, oblik, učinkovitost – LED konstrukcije koje impresioniraju
strop bold
Stropne konstrukcije
Podigni svoju viziju do neba
tla bold b
Podovi
Zadržite eleganciju pod nogama
nadstropje bold
Katne konstrukcije
Uzdignite se u drugu dimenziju
sank bold b
Pultevi i šankovi
Impresionirajte svoje kupce pouzdanim temeljem
profili bold b
Profili
Beskrajna mogućnost kreativne kreativnosti
led bold
Reflektorji
Zasjajte u svjetlu tisuće svjetala
promo bold
Promotivni proizvodi
Ostvarite nove pobjede s inovativnim idejama
napajalnik bold
Napajanja i konektori
Osigurajte neospornu povezanost
potros bold
Potrošni material
Kvaliteta koju ne možete propustiti
sobe bold
Čiste sobe
Ostanite sigurni od klica i prljavštine

Octanorm

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in nam sporočite vaše želje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Zanima me

  Octanorm Adria d.o.o.

  Gerbičeva ulica 110, 1000 Ljubljana
  Zanima me
  Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

  Octanorm Adria d.o.o.

  Imate vprašanje glede naše ponudbe?
  Pokličite nas na 041 000 000, ali pa stopite v kontakt z nami preko spodnjega kontaktnega obrazca.
  Zanima me
  Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.
  stena bold c
  Stenske konstrukcije
  Modularni sistemi za inovativne rešitve
  led bold
  LED konstrukcije
  Svetloba, oblika, učinkovitost – LED konstrukcije, ki navdušijo
  strop bold
  Stropne konstrukcije
  Dvignite vašo vizijo v nebo
  tla bold b
  Tla
  Ohranite eleganco pod vašimi nogami
  nadstropje bold
  Nadstropje
  Povzpnite se v drugo dimenzijo
  sank bold b
  Pulti in šanki
  Navdušite svoje stranke z zanesljivo osnovo.
  profili bold b
  Profili
  Neskončna možnost kreativne ustvarjalnosti
  led bold
  Reflektorji
  Zažarite v soju tisočerih lučk
  promo bold
  Promocijski izdelki
  Dosezite nove zmage z inovativnimi idejami
  napajalnik bold
  Napajalniki & konektorji
  Zagotovite nesporno povezljivost
  potros bold
  Potrošni material
  Kvaliteta, ki je ne morete pogrešiti
  sobe bold
  Čiste sobe
  Ostanite varni pred mikrobi in umazanijo